Home Decor

Hike House by Sabo Undertaking


Situated in Paris, France, this contemporary residence was designed by Sabo Undertaking for a younger designer.


Description by Sabo Venture

SABO was invited to rethink the Paris condo of a younger dressmaker trying to maximize her area. The design include a number of partition removals and the insertion of a multi operate thick wall performing as stair, workplace, show, closet, cloth storage, pure and synthetic gentle supply or sliding partitioning. The porous furnishings permits for pure gentle to succeed in a central hall in addition to framing views between the brand new bed room and the lounge.The swaying steps of an alternate tread stair celebrates the encircling hills and climbing tradition of Montmartre.

Within the kitchen, a mini vertical backyard supplies recent fragrant herbs because of a mixture of direct solar publicity and specialised synthetic lighting. A metal countertop with customized built-in drainer is welded in place to stretch over 15 foot seamlessly. In distinction is a whimsy ground composed of a 25 pure rubber strips of 14 completely different colours.

Pictures courtesy of Sabo Undertaking

Visit Sabo Project


search terms:

Loading Facebook Comments ...