Home Decor

Home of Nature by MisoSoupDesign


Clear easy condominium designed in 2015 by MisoSoupDesign, located in Taichung Metropolis, Taiwan.


Description by MisoSoupDesign

Complete area relies on white shade scheme that goes with pure pinewood and skinny concrete, to intensify the clear, easy strains. Transferring from previous home to a brand new condominium, the shoppers have targeted on a kids-pleasant dwelling house, as their child simply turned 1 12 months outdated.

With the intention to break the normal format and eradicate unusable area, we have now eliminated the kitchen wall and join kitchen, eating and lounge into one giant area, and set up great amount of storage cupboard. Open kitchen permits an island subsequent to the eating desk, and the method of cooking turns into a part of the actions in the home. The house doesn’t solely look larger, it is usually handy to supervise their youngster.

A big piece of tempered glass visually connects the lounge and classroom, letting sufficient daylight journey although the home and making the area seem even bigger. A specifically designed double curvature bookshelf turns into an exquisite show for consumer’s valuable assortment. Pure gentle and stable wooden furnishings brings offers a way of nature to the home.

Images courtesy of MisoSoupDesign

Go to MisoSoupDesign

Loading Facebook Comments ...