Home Decor

Mountain Visitor Home by Dom Arquitectura


Designed in 2014 by Dom Arquitectura, this inspiring visitor home is situated in Barcelona, Spain.


Description by Dom Arquitectura

The prevailing quantity couldn’t be modified, due to this fact we tailored the visitor home program to it.

Initially we upgraded the roof with up-to-date insulation and waterproofing, afterward we did the identical with the facades and the inside house.

The idea was to open the within house to exterior, so the customers had been capable of benefit from the giant backyard with views. The roof was prolonged to cowl the terrace with a brand new wicker and iron construction pergola, so we the terrace house elevated permitting guests will likely be nearer with the backyard, the character and the orchard.

The inside area was understood nearly as a single and steady area the place the lounge, kitchen and small eating space, fashioned the primary area linked to the bed room and loo.

Within the bed room we designed a steady furnishings utilizing the identical flooring wooden, we created a base cupboard that turned the pinnacle the mattress head, and encompassed the window perimeter. It might be used as a bench the place to benefit from the framed views.

The kitchen furnishings, the hearth furnishings and cupboards maintained the identical modulation, and so they helped us to distribute the ordered area.

Images by Pablo Serrano

Visit Dom Arquitectura

Loading Facebook Comments ...