Home Decor

NPL Penthouse by Olga Akulova


Designed in 2015 by Olga Akulova, this modern penthouse is situated in Kiev, Ukraine.


Description by Olga Akulova

Utterly new thirtieth stage home, within the condominium «Novopecherskie Lipki», has a number of Penthouses about 150m2-250m2 every. Certainly one of them turned an funding property for my consumer. Younger man who used to dwell in Spain and lives partly in Latvia, has obtained an thought to create this house as an ideal space for himself and for occasion time together with his few associates.

Indifferent concrete ceiling and the glass wall – home windows, have been from the very starting of the Mission temporary.

One other key side of the transient was to construct an inside with out shopper management, as he had not a lot time. The shopper requested me to arrange an open area space with pure supplies and a “Intelligent Home” system, which may management the temperature, safety system, lighting and tv. Pure supplies with oak/elm-tree construction had been used on the partitions and kitchen
island. Minacciolo / Pure Pores and skin Kitchen was agreed with the primary steps of the Venture. For the island prime we used sheet steel matching the color to the concrete ceiling and framework
columns. The inside was developed with enormous home windows, which offered superb views of the Metropolis, Dnieper River and Sky.

The big sheet slide glass and picket doorways within the bed room have been maneuvered by a gap to attach bed room the to the visitor-room. The material “Designers Guild” with a “Black Out” operate, alongside the sliding glass door, shuts solar mild from outdoors is managed by the “Intelligent Home” system program on IPad. A monolithic white rectangle in the midst of the guestroom separating the lounge and the wardrobe space accommodates the open wood Fire “Waco and Co” and a hidden tv, whereas a part of the wardrobe utilities are hid inside this lengthy form on the alternative web site of the tv space.

The toilet space is separated from bed room by a glass sliding door That enables the view from the bed room and cupboard to the backyard on the lavatory wall. Lighting and watering are switched on routinely from the laundry.

A white metallic construction within the entrance of the wall crops, elongate the toilet space and encompass a desk with a black lengthy ceramic sink and step to the wood tub “Agape”.

Pictures courtesy of Olga Akulova



search terms:

Loading Facebook Comments ...