Home Decor

P House by Carola Vannini


Designed in 2013 by Carola Vannini, this lovely residence is situated within the EUR neighborhood of Rome, Italy.


Description by Carola Vannini

Situated within the EUR neighborhood of Rome, this condo has been fully renovated based on the brand new and customized house owners’ wants.

The rooms, already largely enlighted by many large home windows, have been made easy and fluid by the brand new inside distribution, that visually separates them with out creating sturdy boundaries.
Certainly, the lounge communicates with the kitchen by a short and monumental hall.

The residing space has been emphasised by making a step (underlined by a steady led gentle) that connects the present constructing construction. The big master suite hides a stroll-in closet that, based mostly on the state of affairs, may be hidden via two sliding doorways that desappear into the wall behind the mattress. This has been constructed with plasterboard lined by white resin.

Two long niches behind the pillows operate as bedside tables. Bogs are giant and comfy, with a purpose to fulfill the wants of a contemporary household.

The kitchen has been customized made and designed by the architect; the principle aim was to acquire a multifunctional area. Gentle colours have been chosen for the whole condominium, so as to emphasize the charming surrounding inexperienced areas.

Images courtesy of Carola Vannini

Visit Carola Vannini

Loading Facebook Comments ...